Idag har vi varit på Västra Cockerklubbens Cockershow i Nygård.

Det blåste så pälsen for åt alla håll och kanter men Dicte var jätteduktig. Hon kan detta med utställning bra nu. Allre helst vill hon spåra men har förstått att man måste ha huvudet högt i utställningsringen. Inte hela tiden ännu men det blir bättre och bättre…

Domaren ville ha mindre hundar så Dicte blev inte placerad men fick fin kritik av domaren Sheila Ewan, kennel Craigdean från Skottland:

Lovely dark eye. Strongheaded bitch, good front, excellent shoulder placement. Good rounded ribcage. Well muscled thigh. Nice bend of stifle. Good mover but tending to lose topline a little. Excellent presentation. (Det tar sig för handlern också tror jag:)

Extra stolt är jag att jag har klippt oc trimmat själv, Angelica hjälpte mig lite på plats men i stort har jag fixat henne själv. Ser var jag ska ta mer next time.