Ojojoj nu är de fyra veckor, får nästan lite ångest när man tänker på att de snart är “flygfärdiga”. De ska ut i stora världen, lämna mamma Bruni och alla oss andra!
De börjar bli skojiga, låter en hel del nu, det morras och väsnas när någon råkar trampa på en kompis. De försöker vaffa lite men mest är det rop på mamma Brunis mjölkbar!

De har nu fått smakat kött i flera dagar så idag var det dags för ett mål blandat valpfoder och kött. Det var så där, fortfarande föredras mjölk, Bruni tycker det är helt okey och äter gärna upp maten honsmiley.
Jag och Bruni har delade åsikter om rengöring i lådan. Jag gör det gärna och tycker att det är dags för mig att ta över den sysslan. Bruni tycker fortfarande att det är hennes jobb.

Tänder är på gång på alla så tiden har sin gång. Har försökt ta enskilda bilder mnen det är inte lätt, får ta bättre när jag får hjälp…

Vuxenpromenader blir det förstås, Bruni vill vara ute längre och längre. Har stickat en olle så Bruni kan hålla ordning på mjölken. Hon har väldigt mycket mjölk, det stockar sig en del men det har hittlls löst sig med min och valparnas gemensamma insatsersmiley