Nu händer det en hel del i valphagen varje dag!
Valphögen har blivit små individer med lite olika humörsuttryck… Det har börjats smågnabbas lite, den ena valpen biter den andre så det gör ont och det blossar upp lite humör smiley Mamma Bruni kommer rusande för att se om hon behöver mäkla fred mellan syskonen.

Hon har börjat få hjälp av de andra vuxna, alla hoppar in i valphagen för att kontrollera läget då och då.
Nellie hoppar in och snor leksaker, Dicte vill in och kolla om det kan finnas några matrester och pappa Boris vill in och leka med sina barn. Lite oroligt blir det när de börjar undersöka om han har någon mat i “spenen”smiley. Då får han bråttom ut!

De har blivit avmaskade för andra gången, fått näsa och svansrot klippt. Rakningen gick hur bra som helst men det var lite otäckt efteråt. Kliade säkert i rompen! Men idag är allt glömt och något sötare än nyrakade nosar finns intesmiley
Valparna har för första gången lämnat tryggheten i valphagen och upptäckt köket!