Tiden går fort när man har skoj! Valparna är nu 7,5 veckor, fattar inte var tiden tar vägen…
De har fått en rasthage på utsidan, är jätteduktiga och gör ifrån sig så fort de kommer ut!
Soliga dagar kan man ta middagsvilan på altanen, i buren då springorna är för stora för små valpar, de kan ramla ner.
Pappa Boris tycker det är lite jobbigt att ha pappaledigt, nästa helg arbetar han istället. Det är då dags för Strömsnäsbruk och Malmö. Två valpar levereras då, lille Bruno stannar till 24/3 och Fiffi blir antagligen kvar för gott. Svansen är okey ännu men blir den för glad så har jag en köpare på henne. För övrigt ser hon fin ut men inte en till gladsvansare för min del. Då väntar jag hellre till nästa kull, skam den som ger sig…
På onsdag är det dags för veterinärbesöksmiley
(De vuxna hundarna får ha lite egentid med matte medans de små sover…)