Helgen 18-19 mars 2017 var en dubbelutställning. Lördagen var det SPK Södra i Strömsnäsbruk, ingen placering i BH för oss, bara CK.
Söndagen var det Malmö som gällde och där gick det bättre. Boris vann öppenklassen, i BH blev han tvåa efter SnyggMarco, som redan är champion och certet var vårt!
Svensk champion och certet från Norge innebär Norsk Champion samtidigt!

Skönt att få titeln, nu kan man ställa i championklass och inte känna samma stresssmiley
Samtidigt med utställningarna levererades två valpar.

Claudivan´s Faithful Friend “RosaRonny” hämtades av Gunilla Åström Eriksson. Han kommer att kallas Alfred och flyttade upp till Rosvik hur högt upp som helst i Norrland. Gunilla med make Mikael och kompis Anki reste 136 mil enkel resa för att ställa ut och hämta valp!

Claudivan´s Friendly Fellow “GulaGunde” levererades till sitt nya hem i Asmundtorp hos Carina Holm på vägen ner till Malmö. Hans namn är inte riktigt bestämt ännu så han får heta GulaGunde ett tag till.

Claudivan´s Finally Formed heter “Zack” och kommer att bli stadshund, flyttar till familjen Dahlin i veckan. Blir granne med Heden i Göteborg smiley

Claudivan´s Fashion Female ser ut att bli kvar hemma. Har inte bestämt mig för namn ännu men har några olika på gång, Hera, Dafne, Embla, Vesta, Dike???